MUŞ / MERKEZ - Mehmet Zafer ÇAĞLAYAN Ortaokulu

Nis

Spor Toto Türkiye 16 Yaş Altı (U16) Yürüyüş Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden okulumuz öğrencilerinden Bilge DEMİREL Türkiye 3.'sü olarak bizleri gururlandırdı.

Nis

Mrt

Okulumuzun öğrencilerinden Bilge DEMİREL Okul Sporları Salon Atletizm 3000 metre yürüyüş yarışında Türkiye rekoru kırarak Türkiye 1.si Olmuştur.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü panomuz öğrencilerimiz için hazırlanmıştır

Mrt

Afet ve Acil Durum Tatbikatı öğretmenlerimiz arasında eş güdümlü ve koordineli bir şekilde afet ve acil durum planına göre öğrenciler tahliye edilerek gerçekleştirildi.

Kas

Yapılan toplantı, okul-aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşımaktadır.

Kas

Öğrencimiz Bilge Demirel Kros Atletizm Müsabakasında İl Üçüncüsü Olmuştur.

Ekm

Çeddes projesi kapsamında Mehmet Cüneyt KARDAŞ koordinatörlüğünde öğrencilerle beraber şehitlik ziyareti yapılıp dualar edildi.