MUŞ / MERKEZ - Mehmet Zafer ÇAĞLAYAN Ortaokulu

Mehmet Zafer ÇAĞLAYAN Ortaokulu

YENİ MAHALLE 225. SOKAK NO 4 İÇ KAPI NO 3 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
MEHMET ZAFER ÇAĞLAYAN ORTAOKULU olarak Vizyonumuz; Genç ve dinamik eğitimci kadromuzla ve tüm çalışanlarımızla birlikte Okul-Aile-Çevre üçgeninde en yüksek düzeyde sinerji oluşturup tüm öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırırken aynı zamanda Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerle de ilde lider ve tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
MEHMET ZAFER ÇAĞLAYAN ORTAOKULU olarak Misyonumuz; Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim,Öğretim,Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma olanağı sunmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :TAM GÜN